Author Message

Posted: Mon Jun 15, 2015 9:21 am   Post subject: publish to video no sound

I create a slides show with backgroud music (mp3 format ). When publish to video, only get slide show mp4 without back ground music.
what is the problem?
thanks

Delong


Profile profile test

Posted: Tue Jun 16, 2015 2:11 pm   Post subject: Re: publish to video no sound

Thank you for posting here!

The reason can be caused by some other PowerPoint add-ins which are set to parse events simultaneously with iSpring.
It can be also a reason that some audio editors block the audio stream while recording since the presentation is played on the background during the conversion process.

The best thing to do at this point is to:
1) disable other add-ins while publishing;
2) verify that the recording device is working while publishing;
3) verify that you have the most recent build installed (go About to learn that).

Hope you find this helpful, if not, please contact me at support@ispringsolutions.com


Profile profile test

Posted: Wed Jun 17, 2015 2:17 pm   Post subject: Re: publish to video no sound

problem solved with the latest update version.
thanks

Delong


Profile profile test

Posted: Wed Jun 17, 2015 5:39 pm   Post subject: Re: publish to video no sound

Glad to hear that the issue is solved!
In any case, if any questions about iSpring raised, please let us know!


Profile profile test
Display posts from previous:  Sort by  

  


Who is online
Who is online In total there are 6 users online :: 1 registered, 0 hidden and 5 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 108 on Thu Nov 21, 2013 3:41 pm

Registered users: Bing [Bot]