Author Message

Posted: Sat Jan 07, 2012 2:01 pm   Post subject: Bad SWF presentation?

Hi,
I've created simple presentation with simple animations (fade in/out), no transitions, no audio, no video, no flash...

publish settings:
- player template: none
- playback: user controlled
- all in one swf
- as3 connector
- complete presentation info via AS3

I'm using AS3 to load and manage presentations. My code doesn't work with my presentation, but when use presentation from samples folder everything is ok. Sample code doesn't work with my presentation either, I get the same error:

Code:
VerifyError: Error #1014: Class flash.geom::Vector3D could not be found.


What am I doing wrong?!
btw I'm using trial Pro version...
Microsoft Office Professional Plus 2010
Flash Professional CS3


Profile profile test

Posted: Sun Jan 08, 2012 11:49 pm   Post subject: Re: Bad SWF presentation?

I figured it out. All my presentations were published using Flash Player 10 where my version was 9... it solved all problems - I leave this reply in case some of you may need it.
Cheers!


Profile profile test

Posted: Mon Jan 09, 2012 8:16 am   Post subject: Re: Bad SWF presentation?

Thank you for the update of the case statues. We will definitely add it to the list of possible solutions for similar issues.


Profile profile test
Display posts from previous:  Sort by  

  


Who is online
Who is online In total there are 5 users online :: 1 registered, 0 hidden and 4 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 108 on Thu Nov 21, 2013 3:41 pm

Registered users: Baidu [Spider]