Author Message

Posted: Thu Nov 15, 2012 12:07 am   Post subject: web object not working for iSpring Suite

I inserted several web object to my presentation and published via iSpring Suite, I followed the instructions of how to do the setting, but none of the web object showing up in the swf, I tried to upload on to Moodle and play online, still not working, please help!

Cheers,
Alice


Profile profile test

Posted: Thu Nov 15, 2012 7:37 am   Post subject: Re: web object not working for iSpring Suite

Thank you for your post.

Could you please send your original PowerPoint presentation to support@ispringsolutions.com? Please provide us with the following information: what web page or online document are you trying to use as web objects, provide us with the access to your presentation in Moodle.

Thank you in advance!


Profile profile test

Posted: Tue Apr 16, 2013 3:42 pm   Post subject: Re: web object not working for iSpring Suite

Hi,

i have similar problem. Steps:

1) Click in Web Objects
2) Add Web object (http://www.google.com.mx)
3) Preview (Work fine)
4) Add
5) Publish (Checked in generate html)
6) Run index.html and not work webobject

Version: iSpring Suite 6.2.0.3478

Best Regards,


Profile profile test

Posted: Wed Apr 17, 2013 10:25 am   Post subject: Re: web object not working for iSpring Suite

The issue is that web objects open in an iframe, and Google blocks opening this particular website in the iframe.
I am afraid that the only workaround for http://www.google.com.mx is to place the link directly on slide.


Profile profile test
Display posts from previous:  Sort by  

  


Who is online
Who is online In total there are 7 users online :: 2 registered, 0 hidden and 5 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 108 on Thu Nov 21, 2013 3:41 pm

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot]