Author Message

Posted: Tue Oct 02, 2007 8:39 pm   Post subject: Video does not play

I have a PowerPoint presentation that has two avi videoclips. When I publish the PowerPoint through FlashSpring, the video files do not play - I only see the first frame of each video on each of the two slides.
Everything else in the presentation seems fine.

Can someone offer some suggestions on this?

Many thanks.


Profile profile test

Posted: Wed Oct 03, 2007 3:54 pm   Post subject:

Dear tdola2,

Thanks for your message.

This problem could occur because PowerPoint was not able to store the link to the external video correctly. This happens because PowerPoint cannot embed video, it just stores the link to the files which are located on your computer. To be sure that the video will be converted properly you will need to put the video files into the same folder where your PPT file is located. In this case FlashSpring Pro will easily find the videos and convert them.

Please, try it and let me know if the problem is resolved.

Thank you!
I will be gald to answer your further questions.


Profile profile test

Posted: Mon Oct 15, 2007 6:15 pm   Post subject: video won't play

I got the same problem. And my files are in the same folder as my presentation.

Charity


Profile profile test

Posted: Tue Oct 16, 2007 4:19 am   Post subject: Re: video won't play

nashchar wrote:
I got the same problem. And my files are in the same folder as my presentation.


Could you please send the PowerPoint presentation along with your video files to our technical support team. Our support email is support@flashspring.com.


Profile profile test WWW www ICQ ICQ
Display posts from previous:  Sort by  

  


Who is online
Who is online In total there are 3 users online :: 1 registered, 0 hidden and 2 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 108 on Thu Nov 21, 2013 3:41 pm

Registered users: Baidu [Spider]