Author Message

Posted: Wed Feb 20, 2013 11:55 am   Post subject: Blank screen on publish

When I preview the output, everything works fine, but when I publish to HTML5 for LMS, all I get is a grey screen, although all of the objects have published to the Data file. Inspect element shows no html for the page. Am I doing something wrong? I am using the 64bit beta with 32bit powerpoint on a 64bit w7 machine.


Profile profile test

Posted: Wed Feb 20, 2013 12:12 pm   Post subject: Re: Blank screen on publish

I have repaired the install, but no improvement.
If I publish either as Flash or HTML5 for CD, no problems. Only when I publish HTML5 for LMS that all i get is a grey screen.

I will try and publish to Flash for LMS and see if that works.


Profile profile test

Posted: Wed Feb 20, 2013 1:06 pm   Post subject: Re: Blank screen on publish

Thank you for your post.

Please click on the About button on Ispring panel in PowerPoint. What is the build number of your iSpring Pro?


Profile profile test

Posted: Wed Feb 20, 2013 1:33 pm   Post subject: Re: Blank screen on publish

Build no 4033


Profile profile test

Posted: Wed Feb 20, 2013 1:36 pm   Post subject: Re: Blank screen on publish

It works ok if I publish flash to LMS, just not HTML5


Profile profile test

Posted: Wed Feb 20, 2013 1:56 pm   Post subject: Re: Blank screen on publish

Thank you for the information.
I've checked the bug reports list; it seems to be a known issue with the SCORM conversion. Our development should soon fix it. The bug fix will be included into the official version.

The release should take place in a couple of weeks!


Profile profile test

Posted: Wed Feb 20, 2013 2:02 pm   Post subject: Re: Blank screen on publish

@asm1210

Strangly I had the same issue - I pushed my windows machine through a full system upgrade (was a few weeks out of date) and when it came back on I was able to see published content fine. Does not make a lot of sense unless there is something askew at the core of things. Worth trying perhaps.


Profile profile test

Posted: Wed Feb 20, 2013 2:15 pm   Post subject: Re: Blank screen on publish

Its a real shame that this will not be resolved for the beta/trial. I'm currently developing e-learning modules for smartphone use, and this is the one thing I really wanted it to be able to do well, I could then present the business case with some hard evidence.


Profile profile test

Posted: Tue Mar 19, 2013 2:35 pm   Post subject: Re: Blank screen on publish

Hi guys!
The publish for LMS functionality was improved in the new build.You can go ahead an d download it here:

32-bit: http://www.ispringsolutions.com/download/beta/7.0/ispring_pro_7_0_0.msi
64-bit: http://www.ispringsolutions.com/download/beta/7.0/ispring_pro_x64_7_0_0.msi


Profile profile test

Posted: Tue Mar 19, 2013 3:12 pm   Post subject: Re: Blank screen on publish

Works a treat, thankyou.


Profile profile test

Posted: Tue Mar 19, 2013 3:50 pm   Post subject: Re: Blank screen on publish

@Stacy -> your 64bit link is incorrect - missing the last "i" :)
... currently gives a 404

Allen.


Stacy wrote:
Hi guys!
The publish for LMS functionality was improved in the new build.You can go ahead an d download it here:

32-bit: http://www.ispringsolutions.com/download/beta/7.0/ispring_pro_7_0_0.msi
64-bit: http://www.ispringsolutions.com/download/beta/7.0/ispring_pro_x64_7_0_0.msi


Profile profile test

Posted: Wed Mar 20, 2013 4:28 pm   Post subject: Re: Blank screen on publish

Allen, thank you so much for pointing it out!
I've just corrected the link in my previous post. Now the download should work.


Profile profile test
Display posts from previous:  Sort by  

  


Who is online
Who is online In total there are 6 users online :: 0 registered, 0 hidden and 6 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 108 on Thu Nov 21, 2013 3:41 pm

Registered users: No registered users