Author Message

Posted: Tue Mar 12, 2013 1:17 am   Post subject: Published HTML5 controls not working?

Hi there.
First off, it's a delight to use so far. Video narration on a complex slide (with video and animations) convereted with no problems - mich faster than 6.2 flash both in conversion and playing from the website.

My published HTML5 presentation plays well, but the controls are not responding at all. ??!?

To play the presentation, switch to notes tab, showing presenter info, previous and next buttons. Though choosing the next slide in the outline works.

Uploaded at http://www.celsim.net/media/WBT%20Review2/


Profile profile test

Posted: Tue Mar 19, 2013 9:07 am   Post subject: Re: Published HTML5 controls not working?

Hi John,

Thank you for reporting the issue! Could you please send the original PowerPoint slides to support@ispringsolutions.com? We'll research the problem in the office. Please don't forget to put a link to this post into the message! Otherwise we won't be able to recall the case.

We also need the full version+build number of your iSpring pro. You can find it if you click the About button on iSpring panel. Thank you so much!


Profile profile test
Display posts from previous:  Sort by  

  


Who is online
Who is online In total there are 7 users online :: 2 registered, 0 hidden and 5 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 108 on Thu Nov 21, 2013 3:41 pm

Registered users: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot]


cron