Author Message

Posted: Fri Aug 30, 2013 10:09 pm   Post subject: Publish to the Web not working

Hi,

I created a quizz for testing purposes and see how it will look on my website.
But its impossible to generate the files needed to upload on my server.

Each time Pro 7 gives a small window:
QUIZZ PUBLISHING ERROR: Error generating reources (cannot create font data).

Do we have any fix for that?

thanks,

Harold


Profile profile test

Posted: Mon Sep 02, 2013 8:51 am   Post subject: Re: Publish to the Web not working

Hi Harold!
Thank you for your post.
Please try to reinstall iSpring QuizMaker 7 by following the steps below:
1) Close MS PowerPoint;
2) Delete iSpring from your computer via Control Panel --> Add or Remove Programs;
3) Delete the iSpring folder manually if it is not removed automatically: "C:\Program Files\iSpring";
4) Delete the iSpring Solutions folder manually if it is not removed automatically: "C:\Program Files\Common Files\iSpring Solutions";
5) Delete the iSpring Solutions folder manually: "C:\Users\your_user_name\Application Data\iSpring Solutions"
Then please download and install the latest build:
http://www.ispringsolutions.com/download/beta/7.0/ispring_quizmaker_7_0_0.msi
I hope this helps to resolve the issue.


Profile profile test
Display posts from previous:  Sort by  

  


Who is online
Who is online In total there are 8 users online :: 2 registered, 0 hidden and 6 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 108 on Thu Nov 21, 2013 3:41 pm

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot]