Author Message

Posted: Thu Dec 01, 2016 7:07 pm   Post subject: Audio issue when pausing and unpausing

With Google Chrome, when I play a presentation, and then in one slide, I want to pause the audio, and then "unpause" it, the audio starts from the beginning of that particular slide. I don't get this issue in IE. What do I need to do to fix this?


Profile profile test

Posted: Mon Dec 12, 2016 7:43 pm   Post subject: Re: Audio issue when pausing and unpausing

Has anyone encountered this issue? Is there any fix? Or do I need to set some parameters when publishing?


Profile profile test

Posted: Mon Dec 12, 2016 8:57 pm   Post subject: Re: Audio issue when pausing and unpausing

@mlaxa
Thank you for posting here!
In order to find out what this issue is caused by, we need to ask you some additional questions.
1) Which version of iSpring did you use to publish the presentation?
Please click on "About" on iSpring ribbon and send us a screenshot to support@ispringsolutions.com.
2) Where did you upload the published presentation?
3) It would be great if you send us your original *.pptx file so that we can test it on our end.
Thanks in advance! Hope to get an email from you soon.


Profile profile test
Display posts from previous:  Sort by  

  


Who is online
Who is online In total there are 8 users online :: 1 registered, 0 hidden and 7 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 143 on Sun Mar 31, 2019 2:07 pm

Registered users: Bing [Bot]


cron